Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A nyári konyha alatti pincében találták meg egy komorói férfi holttestét

IMG 9297
2018.03.06. 05:55 Módosítva: 2018-03-06 06:06:49

Emberölés gyanújával vett őrizetbe a  Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság egy 53 éves komorói férfit.  L. Tibort azzal gyanúsítják, hogy megölte azt a 61 éves férfit, akinek a házában lakott, írja a Police.hu.

A 61 éves komorói férfi eltűnését március elsején jelentette be egyik hozzátartozója a Záhonyi Rendőrkapitányságon. A rendőrök korábbi lakcímén is keresték az eltűnt férfit, és március 5-én holtan találtak rá a házához tartozó nyári konyha pincéjében. Megállapították, hogy nem természetes halállal halt meg.

L. Tibor részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy a ház tulajdonosa alig egy éve fogadta be otthonába. Február 8-án a nyári konyhában vita alakult ki köztük, és egy szögvassal többször fejbe ütötte a ház tulajdonosát. A holttestet ezután a nyári konyha épülete alatti pincében rejtette el.

(Borítókép: Helyszínelők az emberölés helyszínen - fotó: Police.hu)