Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hétfőn kezdődik a nagy munka az M1-esen

2018.03.07. 09:14

Március 12-én, hétfőn kezdődik az M1-es autópálya legrosszabb állapotban lévő szakaszainak felújítása, vagy ahogy a Magyar Közút fogalmaz, „nagyfelületű burkolatjavítási munkálatok” indulnak.

  • Március 12-én a Hegyeshalom felé vezető oldal bicskei szakaszán, a 46-os és a 60-as kilométerek között vonulnak ki a gépek.
  • Március 19. és 22. között a 68-69-es kilométerek között lesz fix terelés, itt előreláthatólag 3 napig csak egy forgalmi sávon tudnak majd közlekedni. Ha dugó van, a komáromi csomópontjánál kihajtva és az 1-es számú főutat használva tudják kikerülni az érintett szakaszt, majd a tatai vagy tatabányai csomópontnál tudnak visszatérni a pályára.
  • Március 23-tól a 68-as kilométertől a 105-ös kilométerig hétköznaponként 7 és 19 óra között javítják az utat. A munkálatokat ekkor már mozgó terelések mellett végzik, időjárástól függően  két héten keresztül.

További információkért keressék fel az Útinform honlapját>>>