Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Winetou tévét, számítógépet, játékkonzolt lopott Bujákon

2018.03.07. 20:16

Szórakoztatóelektronikai eszközöket lopott Bujákon két felnőtt férfi és egy fiatalkorú - számolt be a Zsaru Magazin. A különös nevű, román A. Winetou azt vallotta a rendőröknek, azért lopott tévét, számítógépet, játékkonzolt és monitort, hogy ebből gyűjtsön pénzt a hazautazásra a Dél-Kárpátokba, mert nagyon honvágya volt. A 30 éves férfi a 22 éves bujáki R. Imrével és annak 13 éves öccsével január 10-én hatoltak be egy házba, és onnan lopták el ezeket az eszközöket. 

A betörések után nyomkereső kutyát indítottak a rendőrök, aki pár órán belül elvezette őket R. Imre lakhelyére, a padláson pedig megtalálták, és lefoglalták az elvitt tárgyak nagy részét. A két felnőtt férfit előállították, ekkora vallotta be Winetou, hogy pont azért lopta el a dolgokat, mert fel akart hagyni a bűnöző életmódjával, és vonatjegyet akart venni a lopott holmik árából. 

Mivel magukkal vitték a 13 éves fiút is, ezért kiskorú veszélyeztetéséért is felelniük kell, a rendőrök vádemelési javaslattal küldték meg az iratokat az ügyészségnek.