Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Frontális karambol Szegednél: egy halott, két sérült

2018.03.08. 17:56
  • Egy ember meghalt, ketten megsérültek abban a balesetben, amelyik Szeged közelében, a sándorfalvi úton történt csütörtökön este 6 óra körül. Két autó frontálisan karambolozott. Az utat teljesen lezárták. (Rendőrség)
  • Összeütközött két autó a Hungária körút és a Kerepesi út kereszteződésében. Nem sérült meg senki, de a környéken nagy volt a dugó. A helyszínelés befejeződött, az 1-es villamos újra a teljes vonalon jár. (Rendőrség  / BKK)
  • Halálra gázoltak egy gyalogost Debrecenben. A 63 éves nő a Pesti utcán szabálytalanul akart átmenni. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítás után életét vesztette. (MTI / Haon.hu)
  • Árokba hajtott egy autó az 5-ös főút 159-es kilométerénél, Szatymaz közelében. A sofőr könnyebben sérült meg, félpályás útlezárás mellett helyszíneltek. (Rendőrség)
  • Az M0-son az M1-es autópálya felé, a 21-es kilométer közelében javítják a burkolatot. A legbelső sávon araszol a forgalom, 3 kilométeres a torlódás. (Útinform)
  • Az M1-esen mindkét irányban javítják a burkolatot. Hegyeshalom felé Bicske és Tatabánya között több szakaszon van lezárva a külső sáv, Budapest felé pedig a 17-es km-nél, Biatorbágy térségében végeznek hasonló munkálatokat. A munkaterületeknél időnként néhány száz méteresre torlódik a forgalom. (Útinform)