Tömegbaleset és halálos gázolás a fővárosban

2018.03.10. 16:12 Módosítva: 2018.03.10. 19:36

Tömegbaleset történt a főváros XIII. kerületében, a Róbert Károly körúton. A körút Lehel úti kereszteződése közelében hat személyautó futott egymásba – közölte a katasztrófavédelem.

A baleset a körút Árpád híd felé vezető oldalán történt, ahol a külső sávot a hatóságok le is zárták. A Google Maps forgalmi adatai szerint a térségben nagyjából a Kacsóh Pongrác úti felüljárótól nagy a dugó.

A műszaki mentést végző fővárosi hivatásos tűzoltók az egyik járművet áramtalanították. Arról, hogy van-e könnyebb vagy súlyosabb személyi sérült, nem érkezett hír. Lapunk egy olvasója azt írta, hogy nem történt személyi sérülés. Ő egyébként a baleset egyik elszenvedője volt, mint írta:

Az előttem haladó német rendszámú gépjármű fékezés nélkül hajtott az előtte állókba, én 4. ként megálltam majd a mögöttem haladó gépjárművek belém hajtottak.

A hatos ütközéssel szinte egy időben, és mindössze néhány száz méterrel odébb, a Lehel út és a Dózsa György út kereszteződésében szintén történt egy baleset. Ott egy teherautó két nőt gázolt el, egyikük olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – közölte a rendőrség.

A hatóságok vizsgálják a baleset körülményeit, az útszakaszon forgalmi torlódásra kell számítani.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport