Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Több kilométeres a dugó az M1-esen

2018.03.12. 08:51
  • Összeütközött egy személyvonat és egy darus teherautó Komáromban, a Klapka György úton. Az első információk szerint senki sem sérült meg, de a vonat utasait a hátsó kocsiban helyezték biztonságba. A forgalmat elterelik. (Katasztrófavédelem)
  • Az M1-es autópályán Hegyeshalom felé, Bicske és Tatabánya között három hosszabb szakaszon is a belső sávba terelik a járműveket az útburkolat helyreállításáig, ezért majdnem 6 kilométeren torlódik a forgalom Bicskétől. Biatorbágy és Herceghalom között is lelassult a haladás, mert a külső sávon javítják az utat. (Útinform)
  • Az ellenkező oldalon, a főváros felé a 46-os km-nél elkezdődött az aszfaltozás, ezért ott csak a belső sáv járható. Tovább rontja a helyzetet, hogy a terelés közelében hármas karambol történt és csak a leálló sávon lehet közlekedni. A Győr felől jövők 3-4 km-es kocsisort érnek utol. Aki teheti, Bicske és Tatabánya között használja az 1-es főutat, bár ott is lehet torlódásra számítani. (Útinform)
  • Az M0-s autóút déli szakaszán, az M1-es autópálya felé a soroksári Duna-hídnál, a 22-es km-nél két autó ütközött össze. A betonfal melletti belső sávot foglalják el a sérült járművek, lelassult a forgalom. (Útinform)