Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ketten meghaltak egy balesetben Bajnánál

2018.03.13. 08:03
  • Összeütközött egy teherautó és egy autó Komárom-Esztergom megyében, a Bajnát és Szomort összekötő úton. A kocsi négy utasa közül ketten meghaltak, egy ember súlyos, ketten könnyebb sérüléseket szenvedtek. (Katasztrófavédelem)
  • Körülbelül hat kilométeres a dugó az M0-son Győr felé Diósd és Nagytétény határában, ahol egy autó és két teherautó karambolozott. (MTI)
  • Az M1-esen Hegyeshalom felé, Bicske és Tatabánya között három hosszabb szakaszon terelik át a belső sávra a járműveket. Óbarok pihenőhely után 4 kilométeres a dugó. (MTI)
  • Szintén az M1-es autópályán Budapest felé, a biatorbágyi lejtőn az M0-s előtt egy tréler és egy kisbusz ütközött össze. A kisbusz az oldalára borult, a tréler az árokba hajtott. (MTI)
  • Baleset volt az M7-es autópálya budaörsi szakaszán is. A Budapest felé vezető oldalon, 8-as kilométernél karambolozott két autó 7:25-kor. Senki sem sérült meg. (Rendőrség)
  • Az utak burkolata a Dunántúl nagy részén és a keleti határ mentén vizes, nedves. A látási viszonyok mindenhol jók. Szélcsend van, vagy gyenge a szél. (Útinform)