Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Az M3-ason és az M7-esen is halálos baleset történt

2018.03.14. 17:04 Módosítva: 2018-03-14 19:31:04

Sok a baleset az utakon, bizonyára a hosszú hétvége miatt megnövekedett az autózók száma, szerda délután két halálos balesetről is hírt adott a katasztrófavédelem. 

Fél ötkor egymásba rohant három kocsi az M7-es autópályán, a Balaton felé vezető oldalon, Székesfehérvár közelében, az 59. kilométerszelvényben. Egy ember életét vesztette, egy másik pedig megsérült. Az autók a sztráda mindkét sávját elfoglalták, de este hét órakor megszűnt a forgalmi akadály. A Police.hu képei alapján egy régi, zöld Suzuki Swifttel szenvedtek halálos balesetet. 

Az M3-ason ugyanebben az időben szalagkorlátnak ütközött, majd az út menti árokba csapódott egy kocsi a Nyíregyháza felé vezető oldalán, Folyás közelében, a 182. kilométerszelvényben. Egy ember utazott benne, aki életét vesztette.