Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Szentendrei holttestek: nem zárható ki, hogy gyilkosság történt

2018.03.17. 09:30

Kiderült pár részlet azzal a két holttesttel kapcsolatban, amelyeket csütörtökön találtak Szentendrén. A Blikk információi szerint a holttestekre egy Duna-parton bicikliző pár bukkant rá, akik pihenni álltak meg egy kis épületnél. Erről kiderült, hogy egy szivattyúház, benézve pedig megtalálták a két, vízben lebegő holttestet is, majd rögtön értesítették a rendőrséget. 

A testek már hosszabb ideje lehettek a szivattyúházban, a lap szerint ugyanis olyan rossz állapotban voltak, hogy amikor ki akarták emelni őket az aknából, több testrészük is levált, így csak speciális eszközökkel lehetett kiemelni azokat az aknából. A partszakaszt a rendőrség lezárta, ezt még egy nappal a holttestek bejelentése után sem lehetett megközelíteni. 

András Tamás, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szerint a halálesetekkel összefüggésben nem zárható ki a gyilkosság, így azokat a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság ismeretlen tettes ellen indított büntetőeljárás keretében vizsgálja. Egyelőre viszont nem tudni semmit a holttestek személyazonosságáról, sem arról, hogy mi okozta a halálukat. Talán többet lehet majd tudni a boncolás és DNS-vizsgálat után.