Árpád
-2 °C
4 °C

Eljátszotta a kasszát, ezért eljátszottak egy rablást a dohányboltban

2018.03.24. 16:17

Megtörtént a vádemelés annak a dohánybolti alkalmazottnak az ügyében, aki kamuból kiraboltatta magát az ismerősével, hogy igazolja a kassza hiányát.

A történet szerint a 18 éves budapesti K. Mihály 2017. szeptember 30-án éjszaka dolgozott egy rákospalotai dohányboltban. Unalmas lehetett a műszak, mert az este folyamán sportfogadásokat kötött a trafik terminálján, de a pénzt nem tette be a kasszába. 

1 2309
Fotó: Police.hu

Miután a fogadását elbukta, azt találta ki a kassza hiányának igazolására, hogy a 17 éves ismerősével a biztonsági kamera előtt eljátsszák a trafik kirablását. A fiúk megbeszélték a rablás menetét, és társa így hajnalban megérkezett a dohánybolthoz. A 17 éves fiú egy sállal eltakarta az arcát és azért, hogy az eseményeket rögzítő kamerák előtt is hitelessé váljon a rablás, egy késsel megfenyegette az alkalmazottat és a bevétel átadását követelte, majd a megszerzett pénzzel együtt elmenekült a helyszínről.

Vélhetően a világ lepocsékabb színészi alakítását tartja vissza a rendőrség a felvételek képében, ugyanis a kiérkező rendőröknek már az elejétől gyanús volt a történet, így nem sokkal később beismerte K. Mihály, hogy megjátszották a rablást. A rendőrség sikkasztás miatt emelt vádat a két fiúval szemben. 

(via police.hu)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?