Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kisiklott a debreceni vonat egy szabálytalan autó miatt

DEBRE20180324001
2018.03.24. 10:56 Módosítva: 2018-03-24 10:56:41

Összeütközött egy vonat és egy személyautó szombaton Debrecen külterületén. Az autó a piros jelzés ellenére hajtott a sínre, a motorvonat az ütközés miatt kisiklott.

Az M1 úgy tudja, hogy egy súlyos és két könnyebb sérültje van a balesetnek. Az első információk szerint az autó vezetője, egy nő, súlyos sérüléseket szenvedett, és a vonat három utasa is megsérült. A vonat körülbelül öt métert tolta maga előtt a járművet.

A Tisztalökről Debrecenbe tartó vonat ütközött autóval a vasúti átjáróban. A fénysorompó jól működött, piros jelzést adott a közúton közlekedők felé - tette hozzá a Katasztrófavédelem.

A baleset helyszínét, a Szordasi átjárót a mentés idejére lezárták, a vasúti közlekedés szünetel. A műszaki mentés ideje alatt Debrecen és Hajdúböszörmény között az utasokat vonatpótló buszok szállítják el – írja az MTI.

Nyitókép: Czeglédi Zsolt/MTI