Bakondi György nem mondja meg, honnan volt az 500 ezer cím

2018.03.27. 20:12

Riporterünk Celldömölkön járt, ahol Bakondi Györgyöt, Orbán Viktor belbiztonsági főtanácsadóját kérdezte arról, hogy honnan szerezte meg azt a saját bevallása szerint félmillió e-mailt, amikre március közepén tömegesen küldött ki egy @fidesz.hu-s címről olyan - kéretlen - leveleket, amikben a migránsveszélyre hívja fel a figyelmet. Többen jelezték, hogy Bakondi olyan címre is elküldte a levelet, amit csak ügyfélkapus regisztrációra adtak meg.

Erről kérdezte kollégánk Bakondit, illetve egész pontosan arról, hogy honnan lettek meg ezek a címek, de nem válaszolt, és egy ismeretlen ember megakadályozta az újságírót az útjában, Bakondi pedig Ágh Péterrel, a Fidesz helyi jelöltjével belépett egy irodába.

Bakondi a helyszínről távozóban azt mondta később, hogy ezek az emberek megadták az e-mail címüket. Amikor jeleztük, hogy nem egészen, néhány olvasónk szerint nem adták meg senkinek, a főtanácsadó már nem válaszolt, hanem autóba szállt és elhajtott. 

Az esemény egyébként a Nekünk Magyarország az első! - az Észak-Vas megyei Polgári Esték rendezvénye volt. A riportunk nemsokára érkezik a helyszínről.