A Klik szerint van, a szülők szerint nincs szappan egy ferencvárosi iskolában

2018.03.27. 09:07

Az influenzaszezonban sem telt szappanra a IX. kerületi Molnár Ferenc Kéttannyelvű Általános Iskolában, írja a Hvg.hu. A lapnak szülők panaszolták el, hogy a felső tagozatosoknál szeptember óta nincsenek feltöltve a szappanadagolók, de kéztörlők sincsenek kirakva.

szóltunk az igazgatónak, mire először azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a tankerület nem ad rá pénzt, illetve a gyerekekre fogták, hogy túl sokat fogyasztanak belőle, pazarolnak – mondta egy szülő a lapnak.

clk

Az iskola igazgatója nem reagált a Hvg.hu kérdésére, a Klik terület szerint illetékes tankerületi központja azonban azt felelte, hogy az intézmények rendelkeznek a szükséges anyagi feltételekkel, nincs szó arról, hogy a higiénián spórolnának. Sőt,

a tankerületi központ intézményeiben a tisztálkodó- és tisztítószer készletek folyamatos biztosításáról a szükségleteknek megfelelően az erre szakosodott, szerződött cégek gondoskodnak a tanév teljes időtartama alatt.

A tankerület válaszára reagálva a szülők az összes felső tagozatos mosdóban videóra vették a szappanhiányt, ezt a Hvg.hu cikkében nézheti meg.