Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Figyelmeztetést adtak ki a vasárnapi rossz idő miatt

2018.04.01. 08:37

Húsvét vasárnap reggel egy hidegfront vonul át sok esővel, záporokkal az országon. És napközben is lesz eső, főleg keleten, északkeleten. A Dunántúlon futó záporok alakulhatnak ki, délnyugaton egy-egy zivatar sem kizárt, írta az időkép.hu.

Délután 7-15 fok várható. Erős, viharos lesz a nyugati-északnyugati szél, az Országos Meteorológiai Szolgálat csaknem az egész országra figyelmeztetést adott ki a széllőkések miatt.

Hétfőn már job idő lesz. A napos időt csak időnként zavarhatják gomolyfelhők, viszont szeles idő lesz továbbra is. A hajnali 1-6 fokot követően délutánra 11 és 16 fok közé melegszik a levegő.  Keddre melegebb levegő áramlik fölénk, napközben már 16-20 fok is lehet, csapadék nem várható. Szerdán ennél is melegebb jöhet, délután 17-22 fok várható.