Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Két reptéri busz ütközött Budapesten

2018.04.01. 10:22

A Hír TV információi szerint két reptéri busz ütközött vasárnap délelőtt a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren. A tévé úgy tudta, hogy tízen könnyebben megsérültek, de a rendőrség lezárta a nyomozást, és a legutóbbi közleményük szerint a balesetben összesen 9 személy sérült meg, közülük 1 fő súlyos, 8 fő könnyű sérülést szenvedett.

Hardy Mihály szerint a sérültek főként román állampolgárságúak voltak, akik közül egyikük nyaki-, illetve gerincsérülést szenvedett.

A Hír TV Facebook-posztja szerint mindkét busz az állami tulajdonú Malév GH járműve volt. Egy olvasónk úgy tudja, hogy egymás mögött ment a két busz, majd amikor az első hirtelen lefékezett, a második belerohant. A buszok a Bukarestből érkező Wizzair-járatról vitték az utasokat a reptér épületébe a 2B terminálnál.

Kilenc embert kellett kórházba vinni, mindannyian felnőttek, különböző nemzetiségűek; életveszélyes sérült és gyerek nem volt a sérültek között, írja az MTI.

A sérülteknek jellemzően zúzódásaik vannak, de több embernél felmerült a csonttörés lehetősége. Sérülésük súlyosságát a kórházi röntgenvizsgálatokkal állapítják majd meg. Két fővárosi traumatológiai osztályra, az Országos Baleseti és Sürgősségi Intézetbe, valamint a Merényi Gusztáv kórházba vitték őket.