Pál Ferenc: Egyszerűen nem tudom már jól csinálni, ezért befejezem

2018.04.04. 12:56

A keddeket abba fogom hagyni

– jelentette be Pál Ferenc kedden a SZIE Budai Campusán, ahol ebben a tanévben tartja a szokásos kedd esti, szűk másfél órás előadásait. Az országos ismertségű római katolikus pap és mentálhigiénés szakember 2018 decemberével vet véget hosszú sorozatának, írja az Mno.hu.

Szeptembertől tizenkét, teljesen különálló előadást tartana még, melyekben az elmúlt időszakban kikristályosodott, letisztult témáit dolgozná fel, amit egyfajta összefoglalásnak vagy jutalomjátéknak tekint. Ezután viszont befejezi, nem lesz több keddi előadás.

Egyszerűen elfáradtam. Nem bírom már jól csinálni. Egyszerűen nem tudom jól csinálni. Az lett a benyomásom, és most már több éve küzdök ezzel, hogy ez már nem olyan jó.

Az 51 éves Pál Ferenc szerint az a probléma, hogy amikor elkezdte, akkor egy felnőtt és egy ifjúsági hittanórája, négy 45 perces iskolai órája volt a keddi előadások mellett. Most viszont évente 230-240 különböző előadást tart.

Ugyanakkor szerinte ezzel nincs mindennek vége, a közösséggel több új tervük is van, például egy YouTube-csatornán tematikusan közzétennék megvágva a felhalmozott felvételeket.

Kommentelheted ezt a cikket az index.hu Facebok-oldalán: