Judit
3 °C
7 °C

Üzent a börtönből a VV Fanni megölésével gyanúsított B. László

2018.04.06. 09:40 Módosítva: 2018-04-06 09:49:47

Megszólalt a VV Fanni meggyilkolásával vádolt B. László, aki a Borsnak beszélt VV Fanni eltűnéséről, most először nyilatkozott az ügyről. A cellájából azt üzente az egykori sportoló, hogy bűnt követett el, amiért vállalja a felelősséget, de nem ölte meg a lányt. 

Novozánszki Fanni tavaly november 20-a óta nem adott magáról életjelet, nagy erőkkel folyik a nyomozás, a rendőrség szerint nagy valószínűséggel meggyilkolták. Pár nappal VV Fanni eltűnése után előállították, és azóta előzetesben tartják B. Lászlót, aki a kamerafelvételek szerint Fanni luxuslakóparki lakásából a mélygarázsba cipelte, majd egy autóba tette az ájult lányt. A gyanúsított elismerte a nyomozóknak, hogy a videón ő látható, de a gyilkosságot tagadja.

"Bűnt követtem el, és vállalom a felelősséget a személyi sza­badság megsértése miatt, de senkit sem öltem meg" –  tolmácsolta ügyvédje, dr. Brodmann Péter a Borsnak B. László szavait. "Szeretném, ha minél előbb lezárnák az ügyet. Kapjam meg az elkövetett, hangsúlyozom, az elkövetett bűnömért, azaz hogy elvittem A-ból B-be egy ájult nőt a büntetésem, és legyen vége ennek az egésznek" – mondta a gyanúsított.

Az autóban talált zsinegen – amivel dr. Lichy József, a Novozánszki család ügyvédje szerint meggyilkolhatták az egykori valóságshow-szereplőt – ugyanis Fanni vére mellett B. László és egy harmadik, mára még azonosítatlan DNS-t találtak. Magyarázatot adott rá, hogy kerülhetett a DNS-e a kötélre. 

"A kötelet a kezembe adta közös nőismerősünk, mondván: „ezt is vidd el, ne csak a bőröndöt!”. Én megfogtam a kötelet, és betettem az autóba" – állítja a Borsnak a gyanúsított. 

B. László szerint rossz he­lyen keresgél a rendőrség, és reméli, hogy mihamarabb megtalálják az igazi gyilkost.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?