Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ennél jobb kocsmai verekedős sztorit kitalálni sem lehetne

2018.04.07. 10:47

Bármelyik Guy Ritchie filmbe elmenne az a jelenet, ami Bakson történt még novemberben, ahol egy részeg férfi kezdett el keménykedni, csak éppen rossz embernél kezdte a dolgot, és akkora pofont kapott, hogy súlyos sérüléseket szenvedett – írja a Police.hu.

A férfi november 10-én délután négykor már elég jól érezte magát a baksi kocsmában, részegen kurjongatott kicsit, aztán az alkoholtól fűtve azzal kezdte fenyegetni a többi, feltehetően békésen iszogató vendéget, hogy kivágja őket a helyiségből. 

Ekkor fordult oda a 25 éves Cs. Norberthez, akivel nemes egyszerűséggel annyit közölt:

Veled kezdem!

Sajnos Cs. Norbert nem vette jó néven a dolgot, sőt, kimondottan rosszul viselte a fenyegetést, ennek pedig öklével adott nyomatékot, méghozzá olyan erővel, hogy a részeg férfi a földre esett és súlyosan megsérült.

Ez persze nem helyénvaló, úgyhogy előállították és kihallgatták őt, melynek során a bűncselekményt elismerte, így súlyos testi sértés miatt indult vele szemben eljárás.