Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Savval teli flakon esett járókelőkre a bulinegyedben

2018.04.18. 12:59 Módosítva: 2018-04-18 14:33:22

Budapesten a Kazinczy utcában többen égési sérüléseket szenvedtek, amikor kedden sötétedés után egy emeleti ablakból savas folyadékkal teli üveget dobtak az utcára – közölte az Országos Mentőszolgálat munkatársa az M1 szerda délelőtti műsorában. Mint elmondta, a ledobott üvegben az OKF szerint erősen maró, savas folyadék volt.

Négy ember lábára fröccsent a folyadékból, ők égési sérüléseket szenvedtek, ezért az égési osztályra szállították őket, írja a Híradó.hu.

Frissítés:

A BRFK szerdai, kora délutáni tájékoztatása alapján az is lehet, hogy csak véletlen baleset történt, nem szándékos károkozás:

"A Kazinczy utcai építkezés egyik épületének tetejéről ez idáig ismeretlen okból és körülmények között leesett egy maró anyagot tartalmazó flakon, amelyből a kiömlő folyadék négy személynek könnyű sérülést okozott."

A rendőrség foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt indított nyomozást a VII. kerületi Kazinczy utcában maró anyaggal okozott sérülések ügyében, tájékoztatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szerdán az MTI-t.