Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ájulásig verte élettársát egy férfi Győrben

2018.04.19. 10:54

Egy 27 éves férfi négy hónapon keresztül bezárva tartotta és bántalmazta élettársát győri lakásukban, miután alig pár héttel a megismerkedésük után összeköltöztek 2017 januárjában.

A férfi rendszeresen ájulásig verte a barátnőjét, egy alkalommal pedig féltékenységi rohamában kést szúrt a sértett combjába, máskor azzal fenyegette, hogy megöli. A bántalmazásoknak a lakás tulajdonosa vetett véget 2017 áprilisában, amikor kiérkezve azt látta, hogy a férfi acélbetétes cipővel rugdossa a sértettet. Munkavégzést színlelve magával vitte a nőt, majd vonattal hazajuttatta. A nő nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A férfi ellen különös kegyetlenséggel, folytatólagosan elkövetett súlyos testi sértés, a sértett sanyargatásával, folytatólagosan elkövetett személyi szabadság megsértése és lopás miatt emelt vádat a Győri Járási és Nyomozó Ügyészség. A férfival szemben további nyolc eljárás is folyamatban van, más ügy miatt van előzetes letartóztatásban - közölte az ügyészség.