Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elkapták a férfit, aki a buszra várókra lövöldözött Fehérváron

2018.04.20. 06:51

A rendőrök három nap alatt azonosították azt a férfit, aki Székesfehérváron egy légfegyverrel több embert megsebesített, írja a Police.hu.

A rendőrségi honlap közlése szerint a Székesfehérvári Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást M. Lászlóval szemben.

legfegyver
Fotó: Police.hu

A férfi az eddigi adatok szerint hétfőn kora délután Székesfehérváron, egy Budai úton lévő lakás ablakából lövéseket adott le, melynek következtében több embernek sérülést okozott. A rendőrök a 35 éves dunaharaszti lakost elfogták, valamint a lakóhelyén tartott házkutatás során egy légpuskát, céltávcsövet és lőszereket foglaltak le. A férfit a helyi rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Elkapták a férfit, aki a buszra várókra lövöldözött Fehérváron

35 éves, dunaharaszti. A házkutatáskor megtalálták a fegyverét, és lőszereket is.

1143 · Apr 20, 2018 06:51am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments