Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lopáshullám söpört végig Kőbányán

2018.04.20. 18:13

Valami lehet a levegőben Budapest X. kerületében, mert a Police.hu szerint az elmúlt pár hétben három lopás is történt a kerületben.

  • Április 18-án egy 40 év körüli férfi egy laptopot lopott el. A biztonsági felvételen azt is látni, hogy a férfi egyszer csak odalép egy laptophoz, majd fogja, és bedugja a kabátjába, mielőtt távozik.
  • Március 28-án egy 50-55 év körüli férfi a Harmat utca egyik lakásából lopott el egy babakocsit.
  • Március 21-én délután 5 környékén egy kőbányai hotel egyik szobájából lopott el két nő egy műszaki cikkekkel és fehérneműkkel teli bőröndöt. Mindkét nő 25 év körüli.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételeket látható nőket felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.