Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Keresik egy januári cserbenhagyásos zebrás gázolás szemtanúit

2018.04.21. 10:42

A rendőrség közleménye szerint a Budaörsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt nyomoz, és szemtanúkat keres.

A közlemény szerint "egy ismeretlen színű és rendszámú terepjáró 2018. január 29-én 21 óra körül Piliscsaba, Fő út 64. szám alatt található kijelölt gyalogos-átkelőhelyen elsodort egy gyalogost, aki ennek következtében nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Az eljárás adatai szerint a terepjáró sofőrje egy személyautót előzve, az út bal oldalán ütötte el a gyalogost, majd a balesetet követően a helyszínen nem állt meg és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott."

Hogy mi történt az elmúlt három hónapban, megfejthetetlen, hiszen a budaörsi rendőrőrök most "kérik, hogy annak a gépkocsinak a vezetője, amit a terepjáró megelőzött, illetve aki szemtanúja volt a balesetnek, vagy azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen".