Friderika
3 °C
18 °C
Index - In English In English Eng

Előzetesbe került a székesfehérvári légpuskás lövöldöző

2018.04.21. 13:48

A Székesfehérvári Járásbíróság nyomozási bírája szombaton elrendelte annak a férfinek az előzetes letartóztatását, aki az alapos gyanú szerint hétfőn székesfehérvári otthona ablakából egy légpuskával öt, esetenként célzott lövést adott le a szemközti áruház parkolója környékén közlekedő, illetve a buszmegállóban várakozó személyekre.

Mint megírtuk, a férfi meglőtt egy fiatal lányt, akit a szeme alatt talált el. Egy másik sértettet a combján, egy kiskorút a hátán találta el a lövedék, de két másik áldozat is feljelentést tett a rendőrségen. A rendőrség három nap múlva kapta el a 35 éves tettest. M. Lászlóval szemben súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja és a köznyugalmat súlyosan megzavarva elkövetett garázdaság bűntette miatt indult eljárás.

Az előzetes letartóztatást azért rendelték el, mert a büntetett előéletű gyanúsított esetében fennáll annak a veszélye, hogy szabadlábon maradva újabb, szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekményt követ el.

A végzés nem jogerős, azt az ügyész és a gyanúsított tudomásul vette, azonban a védőügyvéd számára fellebbezésre fenntartott határidő még nem telt le.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport