Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Egy kerületi újság az ellenzéki kéviselőjelölt szexuális impotenciájáról ír a három lánya miatt

2018.04.23. 16:30 Módosítva: 2018-04-23 16:41:13

Ez történik, amikor a butaság és az emberi aljasság karrierrel kecsegtet: a XVI. kerületben ingyen terjesztett Helyi Hírek nevű lap, pontosabban kiadói és újságírói, Ferenci Zoltán és felesége, Ferenciné Szőke Katalin azt írták a fideszes Szatmáry Kristóf választási győzelme után, hogy kihívója, az Együtt politikusa, Vajda Zoltán szexuális problémákkal küzd.

79HgQnAZwnFRCu8cs
Fotó: 24.hu

Mindezt arra alapozva, hogy három lánya van.

Ezt írták:

Soha nem fordult még elő, hogy egy törpepárt jelöltje közel 40% szavazatot kapjon egyéniben, még akkor is, ha a Momentum és a DK jelöltje visszalépett a javára. Listán a Kétfarkú kutya pártja is jóval több szavazatot kapott, mint az (egyfarkú) Vajda pártja, s a jelölt további specialitása, hogy saját elképzeléseiről, programjáról egyetlen egy hangot nem szólt – csupán csak ellenfelét gyalázta.
Persze emocionálisan megérthető a ki-kitörő düh: Szatmárynak négy fia van, Vajdának három lánya. Ha már az ágyban nem tudott bizonyítani, megpróbálta behozni e hátrányt a közéletben – hátha ott majd tökösebbnek látszik... Nos, egyelőre ez sem jött be.

Vajdát tehát összehasonlították a fideszes képviselővel, Szatmáryval, akinek a lap szerint négy fia van, így nem derül ki, hogy az impotencia a "csak" három gyereknek, vagy annak szól, hogy a gyerekek lányok és nem fiúk.

Via 24.hu