Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Sárga csekken fizette be a 345 ezres bírságot Orbán Viktor

2018.04.23. 11:42

A K-Monitor megkérdezte a Nemzeti Választási Irodától, hogy Orbán Viktor befizette-e már azt a bírságot, amit az óvodai kampányolás miatt róttak ki rá. Pálffy Ilona elnök válaszában azt írta, hogy

Orbán Viktor miniszterelnök úr dadai óvodalátogatása ügyében az NVB által kiszabott 345 ezer forint összegű bírságot április 16-ai értéknappal beérkezve - határidőre - postai csekken történő megfizetéssel feladóként személyében Orbán Viktor fizette meg.

Orbán Viktor legfrissebb vagyonnyilatkozatában az szerepel, hogy feleségével közös számláján 993 ezer forint van. Nem hiába froclizta Patyi Andrást a választások után megjelent Facebook-videójában. A kormánytól függetlenül működő intézmény vezetője, vagy ahogy Orbán nevezi, a "bírságbajnok" megtakarításának harmadától fosztotta meg a kormányfőt. A témáról írt véleménycikkünket itt olvashatja el.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Sárga csekken fizette be a 345 ezres bírságot Orbán Viktor

Megtakarításának harmadát kellett befizetnie.

1453 · Apr 23, 2018 11:42am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments