Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Pénzbüntetést kaptak a garázda fideszesek

2018.04.23. 12:05

Garázdaság vétsége miatt pénzbüntetés kiszabását indítványozza a Váci Járási Ügyészség abban az ügyben, amelyről az Átlátszó 2017 októberében megírta, hogy kormánypárti önkormányzati képviselők randalíroztak Vácon - írja a portál.

Az Átlátszó fél évvel ezelőtt megírta, hogy tavaly ősszel Vácon egy társaság tagjai szemetest borítottak fel és közlekedési táblát döntöttek ki a helyükről, valamint egy éjjel is nyitva tartó bolt alkalmazottjával kötekedtek.

A rongálásról egy váci internetes újság, a vacivilag.hu is beszámolt, de a cikk nem tért ki a tettesek személyére. A Váci Lokálpatrióta Egyesület elnevezésű Facebook-csoport viszont 2017. október 20-ai bejegyzésében már kérdésként vetette fel, hogy rendőrségi ügy lett-e a FIDESZ-KDNP-s önkormányzati képviselők garázdaságából.