Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elfogták a jegyvizsgáló bántalmazóját

2018.04.24. 10:53 Módosítva: 2018-04-24 11:13:52

Április 15-én hajnalban brutálisan bántalmaztak egy jegyvizsgálót egy Lajosmizsére tartó személyvonaton. A MÁV közleményben jelentette be, hogy elfogták az elkövetőt.

A Hirado.hu szerint az eset a zuglói megállónál történt, miután a kalauz leszállított két utast, mert nem volt jegyük. Miután közölte velük, hogy hívta a rendőröket, egyikőjük rátámadt. Először arcon ütötte, majd a lábát többször megrúgta. Csak akkor hagyta abba a verést, amikor már a mozdonyvezető is odaért. Azután mindketten elmenekültek.

A közmédia híroldala szerint az ellenőr bokája három helyen eltört, arcán és testén több helyen zúzódások vannak. Hét éve dolgozik a MÁV-nál, már többször bántalmazták, de ilyen brutálisan még soha. Hivatását ennek ellenére folytatja.

A rendőrség a gyanúsítottat elfogta, kihallgatta, ellene közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és súlyos testi sértés miatt folyik eljárás.