Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Blikk: Megbukott a poligráfos vizsgálaton a VV Fanni-ügy gyanúsítottja

2018.04.24. 09:00

A Blikk úgy tudja, megbukott a hazugságvizsgálaton B. László, aki azzal gyanúsítanak, hogy megölte Novozánszki Fannit. A lap szerint az összes kritikus kérdésnél jelzett a műszer, ami arra utalhat, hogy a férfi nem mondott igazat.

VV Fanni családjának ügyvédje azt mondta, a rendőrség jó nyomon jár, és rengeteg adatra alapozva gyanúsítják Fanni megölésével B. Lászlót, még ha ezt a férfi és volt ügyvédje vitatja is. Szerinte ha valóban megbukott a poligráfos vizsgálaton a férfi, akkor az azt jelentheti, hogy erősen köze lehet a lány eltűnéséhez.

Lichy József ügyvéd szerint ha a holttest előkerül, az választ adhat számtalan kérdésre, de anélkül is lehet bizonyítani valakinek a bűnösségét. A Blikk úgy tudja, hogy a rendőrség búvárokkal kutatta át a Duna szalkszentmártoni részét, a kikötőnél, de a holttestet most sem találták meg.

Az előzetesben ülő B. László pár hete a Borsnak azt üzente, hogy bűnt követett el, amiért vállalja a felelősséget, de nem ölte meg a lányt. A rendőröknek azt mondta, ő látható a kamerafelvételeken, amint az ájult lányt cipeli le a lépcsőn és beteszi egy autóba, de aztán átadta őt két ismeretlen férfinek.