Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Falban kialakított rejtekhelyen bujkált egy elítélt Mezőkovácsházán

2018.04.26. 11:59

Elfogták a rendőrök a 41 éves K. Csabát, akit korábban testi sértés, személyi szabadság megsértése és lopás bűncselekmények miatt elítélt a bíróság, a büntetése letöltését azonban nem kezdte meg, hanem egy lakatlan látszó házban bujkált Mezőkovácsházán, írja a Police.hu.

Az épület ablakain a redőnyök mindig le voltak húzva és a házon több kamera is volt, amit a férfi a házban egy monitoron keresztül figyelt. A rendőrök körülvették a házat, majd miután a férfi a felszólításukra nem jött ki, átkutatták az épület minden helyiségét. Egy falban kialakított rejtekhelyen találtak rá a férfira, aki el akart menekülni. A rejtekhelyről kiinduló átjárón át a szomszédos épület felé próbálta elhagyni a házat. A rendőrök azonban elfogták, és bevitték a gyulai börtönbe.

A rendőrség új eljárást is indított a férfi ellen, ugyanis a háztartási gépekhez és a biztonsági berendezésekhez szükséges áramot a mérőórát megkerülve a hálózatról lopta.