Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Novák Katalin: Nem leszek miniszter

2018.04.26. 19:41

Novák Katalin Emmi-államtitkár a TV2-n futó I/I Azurák Csabával című műsorban adott interjút, és azt mondta, Orbán Viktor holnap fogja nyilvánosságra hozni a kormány névsorát.

Én ebben a névsorban miniszterként nem fogok szerepelni,

mondta. Hozzátette azt is, hogy arra számít, államtitkárként folytatni fogja ugyanazon a területen, mint eddig, de ez még a közeljövő döntésein múlik. Ez a terület egyébként a család- és ifjúságügy,, és mivel a most következő kormányzás egyik fontos feladataként a demográfia javítását, a gyerekszületések számának növelését nevezte meg a kormányfő, ezért ez elég fontos poszt lesz, ha minden igaz.

Novák nevét eddig lebegtették, de az utóbbi napok találgatásaiban már nem nagyon jött szóba Emmi-miniszterként, annál inkább Kásler Miklós onkológus neve. A kormányalakításról szóló cikkeinket itt találja összegyűjtve.