Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Gyárfás nem gondolta volna, hogy Portik titokban felveszi beszélgetéseiket

D KOS20180420019
2018.04.27. 08:20 Módosítva: 2018-04-27 08:20:45

Újra kihallgatták Gyárfás Tamást a Fenyő-gyilkosság ügyében, írja a Bors. A Nemzeti Nyomozó Iroda kihallgatásáról a kormánypárti lapoknak kiszivárogtaott információk szerint Tasnádi Péterről és Portik Tamásról kérdezték a Fenyő János meggyilkolásának felbújtójaként gyanúsított Gyárfást, aki azt mondta Portikról, hogy „nem feltételezte róla, hogy rögzíti kettejük privát beszélgetését, és hogy semmi olyat nem mondott neki, amit ne vállalhatna".

A Magyar Idők egyenes azt írta, hogy Gyárfás önellentmondásba keveredett, hiszen korábban azt állította, hogy Portikkal felületes volt a kapcsolata, de kiderült, hogy rendszeresen találkoztak, és ezekről a találkozókról Portik mindig készített felvételt.

A lapnak nyilatkozott is Gyárfás, aki azt mondta, nagyon várja a titokban készített hangfelvételeket, mert szerinte azokból ki fog derülni, hogy "nincs semmi alapjuk a vádaknak".

Borítókép: Gyárfás Tamás volt úszószövetségi elnök, médiavállalkozó (b) és ügyvédje, Bánáti János (j) nyilatkozik a tárgyalás után a Budai Központi Kerületi Bíróság folyosóján 2018. április 20-án. Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd