Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szél Bernadett vezeti az LMP parlamenti frakcióját

DSZZS20180424104
2018.04.27. 15:49

Az LMP bejelentette, hogy a Szél Bernadett lesz az LMP kilencfős parlamenti frakciójának vezetője, írja az MTI. Demeter Márta, Keresztes László Lóránt és Schmuck Erzsébet lesznek a frakcióvezető-helyettesek.

Az Országgyűlésben a fenntartható fejlődés bizottságának elnökét az LMP adja, és a frakcióülésen Schmuck Erzsébetet választották meg erre a posztra. Schmuck azért dolgozik majd, hogy a zöld civil szervezetek hangja az eddiginél nagyobb teret kapjon a parlamentben.

Arról is döntöttek, hogy Demeter Márta kerül a honvédelmi bizottságba, a költségvetési bizottságba pedig Csárdi Antalt jelölik alelnöknek.

(Borítókép:  Szél Bernadett miután félbeszakadt az Országgyűlés alakuló ülését előkészítő tárgyalás az Országház Apponyi Albert-termében 2018. április 24-én. - f otó: Szigetváry Zsolt / MTI)