Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A harmadik rablás után jelentette fel támadóját egy nyugdíjas

2018.04.30. 11:40

A rendőrség megtette a vádemelést rablás és magánlaksértés miatt egy kevermesi férfi ellen, aki háromszor kirabolt egy 62 éves férfit. 

T. Ivánt a rendőrök február 20-án fogták el Budapesten, miután a nyomozók fülest kaptak, hogy a férfi fővárosban bujkál előlük. A gyanúsított először 2017 decemberében rabolt, amikor berúgta a nyugdíjas férfi házának a bejárati ajtaját, kést szorított a férfi torkához és pénzt követelt tőle. Másodszor 2018 januárjában ment el hozzá és azzal fenyegette, hogy megöli, ha nem ad neki pénzt. A megfélemlített férfi mindkét alkalommal néhány ezer forintot adott a támadójának, de a történtekről nem szólt senkinek, a rendőrséget sem értesítette. Harmadjára 2018. február 3-án, este jelent meg nála T. Iván, de ekkor pénzt nem tudott elvinni, a hűtőből vett ki élelmiszert. A 62 éves férfi ezután ment be a rendőrségre és tett bejelentést mindhárom esetről.

A rendőrség a nyomozást április 26-án lezárta és az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbította a Battonyai Járási Ügyészségre.