Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nagy a zsúfoltság a BKK reptéri járatán, egy utas rosszul lett

D  YT20170627001
2018.04.30. 08:00

Rosszul lett ismét egy utas a 100E reptéri expresszbuszon a zsúfoltság miatt - írta szombaton a Közlekedő Tömeg Egyesület blogja.

A bejegyzés szerint száznál is többen voltak a járaton, sokan csomagokkal, tovább fokozva a zsúfoltságot. Mire a busz 35 perc után megérkezett a reptérre, a buszon egy utas rosszul lett. Mentőt azonban nem kért, mert sietnie kellett a repülőgépéhez.

Az RTL Híradó vasárnap utánanézett az esetnek, és kiderült, hogy gyakoriak a rosszullétek a BKK reptéri járatain vélhetően a zsúfoltság miatt. Megkérdezték a BKK-t az esetről, illetve arról, hogy tervezik-e a járat sűrítését, de egyelőre nem kaptak választ. A 100E a belvárosból indul a reptérre, és jelenleg 30 percenként jár.

Vitézy Dávid, a BKK volt vezetője a Totalcarnak arról beszélt pár napja, hogy a sűrítés nem elsősorban a BKK-n múlik, hiszen ahhoz a reptérnek is hozzá kell járulnia. Amelyet viszont köt a Főtaxi taxis céggel kötött megállapodása.

Itt nézheti meg tesztünket a reptéri buszról, a járat indításakor még nem volt nagy tömeg rajta.