Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szörnyű tragédia: megölte az apját, amikor az leszúrta az anyját

2018.04.30. 21:36 Módosítva: 2018-04-30 21:40:46

Halálos tragédiába fordult egy családi veszekedés a Komárom-Esztergom megyei Dágon. Az ezerfős községben hétfő hajnalban egy családi veszekedésre riasztották a rendőrséget.

A police.hu-n olvasható közlemény szerint a helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy 62 éves férfi az otthonukban „előzetes szóváltást követően” egy késsel többször is megszúrta az 56 éves feleségét. A késszúrásokkal a férj súlyos, életveszélyes sérüléseket okozott az asszonynak.

A tragédia azonban itt még nem ért véget. A lakásban volt ugyanis a veszekedés idején a házaspár 35 éves fia is, aki az anyja védelmére kelt, amikor az apja késsel nekiesett. A verekedésben azonban „olyan erővel fogta le az apját, hogy ő ennek következtében életét vesztette”.

dag

Az 56 éves asszony sorsáról még semmit nem tudni, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárását a 35 éves férfi ellen, a kihallgatását hétfő este megkezdték.