Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Beszorult egy idős nő a 4-es metró és a peron közé

2018.05.04. 22:22

Beesett és beszorult a 4-es metró és a peron közé egy nő péntek délután, írja nyilvános Facebook-posztban Dr. Novák Hunor gyerekorvos. Az idős idős nő jobb karja válltól teljesen beszorult  a metró és a peron közé, amit egy hirtelen ötlettől vezérelve testápolóval sikerült csak kiszabadítani.

Novák Hunor a posztjában megjegyezte, hogy rengeteg volt az esetnél katasztrófaturista, akik segítség helyett inkább levideózták a balesetet.

Hiába kértem többször hangosan, nem segítettek a nő testét, törzsét húzni hátrafelé, és miután sikeresen kiemeltem a nő karját, 3-4x kellett szinte ordibálva kérnem, hogy valaki adjon már végre papírzsebkendőt, hogy a kezeimről folyó vért legalább le tudjam törölni...

– írja. 

Az eset "slusszpoénjaként" megemlítette, hogy a kiérkező mentősöktől csak nehezen kapott kézfertőtlenítőt és azt is csak minimális mennyiségben. Ugyanakkor ezért nem a mentősöket hibáztatja, hanem a pocsék egészségügyet, mert emiatt van az, hogy ha a ő fertőtlenítőt kap, akkor nem jutott volna a többi betegnek, mert egyszerűen nincs.

A teljes bejegyzés itt olvasható: