Beszorult egy idős nő a 4-es metró és a peron közé

2018.05.04. 22:22

Beesett és beszorult a 4-es metró és a peron közé egy nő péntek délután, írja nyilvános Facebook-posztban Dr. Novák Hunor gyerekorvos. Az idős idős nő jobb karja válltól teljesen beszorult  a metró és a peron közé, amit egy hirtelen ötlettől vezérelve testápolóval sikerült csak kiszabadítani.

Novák Hunor a posztjában megjegyezte, hogy rengeteg volt az esetnél katasztrófaturista, akik segítség helyett inkább levideózták a balesetet.

Hiába kértem többször hangosan, nem segítettek a nő testét, törzsét húzni hátrafelé, és miután sikeresen kiemeltem a nő karját, 3-4x kellett szinte ordibálva kérnem, hogy valaki adjon már végre papírzsebkendőt, hogy a kezeimről folyó vért legalább le tudjam törölni...

– írja. 

Az eset "slusszpoénjaként" megemlítette, hogy a kiérkező mentősöktől csak nehezen kapott kézfertőtlenítőt és azt is csak minimális mennyiségben. Ugyanakkor ezért nem a mentősöket hibáztatja, hanem a pocsék egészségügyet, mert emiatt van az, hogy ha a ő fertőtlenítőt kap, akkor nem jutott volna a többi betegnek, mert egyszerűen nincs.

A teljes bejegyzés itt olvasható:

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport