Ödön
1 °C
11 °C

Külföldön futtatott lányokból élt mesésen a nyíregyházi pár

2018.05.06. 11:37

Külföldön foglalkoztatott prostituáltak keresete biztosította egy pár fényűző életét Nyíregyházán. Egy 36 éves éves férfi és 35 éves élettársa anyagi haszonszerzés érdekében több nőt is nyugat-európai országokba utaztatott, hogy aztán pénzért szexuális szolgáltatást nyújtsanak, írja a Police.hu.

A pár a nők kiutaztatását és szállását is megszervezte, azoknak pedig a megkeresett pénzt át kellett adniuk, illetve a bankszámlájukra kellett utalniuk. Á. Róbert és B. Mónika az így szerzett pénzből fényűző életet élt, a rendőrök egy Audi A6 típusú személygépkocsit, egymillió forintnak megfelelő valutát és arany ékszereket foglalt le az otthonukban.

A kerítéssel, valamint kitartottsággal vádolt férfit és a nőt még 2017. augusztus 31-én  fogták el Nyíregyházán, a büntetőeljárás során pedig a nyomozók azonosították és elfogták azt a 23 éves nyíregyházi férfit is, aki a nők külföldre utaztatásában, elszállásolásában és felügyeletében is közreműködött.

Á. Róbert testvérét, a 40 éves Á. Józsefet azzal gyanúsítják, hogy több 18. életévét be nem töltött lányt kényszerített prostitúcióra Nyíregyházán. Az általa uralt útszakaszon csak a "saját lányai" dolgozhattak, a többiektől helypénzt szedett be. Ellene kerítés, kitartottság és gyermekprostitúció kihasználásának bűntette miatt folytattak büntetőeljárást előzetes letartóztatása mellett.

A rendőrség a nyomozást befejezte, az ügyben keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal továbbította a Nyíregyházi Járási és Nyomozó Ügyészségnek.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?