Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Egy horgász holtteste került elő egy bányatóból

2018.05.07. 14:33

"Egy horgász holttestére bukkantak a szakemberek május 6-án, délután a Szécsény külterületén lévő Sóderbánya-tó fenekén" - írja a Nool.hu. A lapnak a megyei katasztrófavédelem elmondta, hogy miután eltűnt a horgász, a szécsényi hivatásos és önkéntes tűzoltók, a Cserhát Különleges Mentőcsoport és az Ipoly-völgyi Különleges Mentők is elkezdték keresni mentőkutyákkal, búvárokkal és mentőcsónakokkal kutatták át a tavat és környékét. A horgász testét végül a búvárok találták meg a stég közelében a tóban.

A holttestet az Ipoly-völgyi Különleges Mentők találták meg, akik szonárberendezést is használtak a keresésnél. Másfél órás keresés után találták meg végül a vízben az eltűntet, és a tűzoltók segítségével emelték ki a vízből. A rendőrség annyit mondott, hogy az eset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja. A rendőrség tehát idegenkezűségre utaló jeleket nem talált a helyszínen.