Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
16 °C
28 °C

Hadházy: Az LMP-frakcióban vannak, akik a Fidesz malmára hajtják a vizet

2018.05.09. 09:58 Módosítva: 2018.05.09. 10:51

Meglepő kijelentést tett Hadházy Ákos, az LMP korábbi társelnöke az Azonnali.hu-nak. A politikus, aki bekerült az LMP újonnan alakuló frakciójába, de mandátumát még nem vette fel, azt mondta, hogy az LMP-ben is vannak olyanok, akiknek politikája „akarva vagy akaratlanul” a Fidesz malmára hajtja a vizet. 

A portál arra is rákérdezett, hogy a párt új frakciójában is vannak-e ilyen emberek, Hadházy szerint vannak. A politikus azt nem árulta el, hogy kire vagy kikre (!) gondol. Hadházy az Index kérdésére azt mondta: neveket eddig sem mondott, és ezután sem fog. 

Kérdésünkre annyit elárult, hogy olyanokra gondol, akik szerint nincs szükség összefogásra az ellenzéki pártok között. Ez ugyanis szerinte a Fidesznek kedvező politikát eredményez. Hadházy szerint minden ellenzéki pártban vannak olyanok, akiknek a politizálása a Fideszt segíti.

Az ellenzék egy részében a politikusok egy része akadályozza a pártja megújulását, egy másik részében pedig akadályozzák az együttműködést. Mindként csoport a Fidesznek kedvez

- mondta a politikus az Indexnek. 

Hadházyn kívül az LMP-frakció tagjai: Szél Bernadett, Demeter Márta, Ungár Péter, Szabó Szabolcs, Schmuck Erzsébet, Keresztes László Lóránt, Gémesi György, Csárdi Antal. 

Csatlakozzon az Index tematikus Facebook-oldalához, és moderált körülmények között beszélgethet róla.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek