Jenő
-3 °C
6 °C

Hadházy: Az LMP-frakcióban vannak, akik a Fidesz malmára hajtják a vizet

2018.05.09. 09:58 Módosítva: 2018-05-09 10:51:59

Meglepő kijelentést tett Hadházy Ákos, az LMP korábbi társelnöke az Azonnali.hu-nak. A politikus, aki bekerült az LMP újonnan alakuló frakciójába, de mandátumát még nem vette fel, azt mondta, hogy az LMP-ben is vannak olyanok, akiknek politikája „akarva vagy akaratlanul” a Fidesz malmára hajtja a vizet. 

A portál arra is rákérdezett, hogy a párt új frakciójában is vannak-e ilyen emberek, Hadházy szerint vannak. A politikus azt nem árulta el, hogy kire vagy kikre (!) gondol. Hadházy az Index kérdésére azt mondta: neveket eddig sem mondott, és ezután sem fog. 

Kérdésünkre annyit elárult, hogy olyanokra gondol, akik szerint nincs szükség összefogásra az ellenzéki pártok között. Ez ugyanis szerinte a Fidesznek kedvező politikát eredményez. Hadházy szerint minden ellenzéki pártban vannak olyanok, akiknek a politizálása a Fideszt segíti.

Az ellenzék egy részében a politikusok egy része akadályozza a pártja megújulását, egy másik részében pedig akadályozzák az együttműködést. Mindként csoport a Fidesznek kedvez

- mondta a politikus az Indexnek. 

Hadházyn kívül az LMP-frakció tagjai: Szél Bernadett, Demeter Márta, Ungár Péter, Szabó Szabolcs, Schmuck Erzsébet, Keresztes László Lóránt, Gémesi György, Csárdi Antal. 

Csatlakozzon az Index tematikus Facebook-oldalához, és moderált körülmények között beszélgethet róla.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?