Árpád
-2 °C
3 °C

Késsel szerzett telefont, elfogták a rendőrök

2018.05.09. 10:45 Módosítva: 2018-05-09 10:53:21

Elfogták a rendőrök azt a 16 éves budapesti fiút, aki másodmagával kirabolt egy embert hétfő hajnalban az Erzsébet téren, 15 éves társát azonban jelenleg is keresik – írja a Police.hu.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két fiatal hétfőn, nem sokkal öt előtt ment oda egy férfihez, akitől azt kérdezték, mennyi az idő. Mikor az áldozat elővette a telefonját, hogy megnézze, az egyik fiú elővett egy kést és a telefont követelte, majd miután megkapták, elmenekültek a helyszínről.

A rendőrök az adatgyűjtés és a kamerafelvételek alapján rövid időn belül azonosították az elkövetőket, akik közül a 16 éves fiút még aznap elfogták, őrizetbe vették és felfegyverkezve elkövetett rablás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, valamint előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, a másik fiú ellen pedig elfogatóparancsot adtak ki.

1 282
Fotó: Police.hu

A BRFK V. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Korcsog Szabolcs Istvánt felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik a 01050/1264/2018. bűnügyi számra hivatkozva, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ne maradjon le semmiről!

Ne maradjon le a rendőrségi hírekről sem

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?