Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Fegyelmi eljárást indítanak Molnár Gyula ellen

2018.05.22. 16:32

Az MSZP frakcióvezetője, Tóth Bertalan szerint Molnár Gyula túllépte a hatáskörét, amikor a Liberálisokkal tárgyalt, írja a 24  az Inforádióra hivatkozva. Tóth arról beszélt, hogy szerint az lenne tisztességes, hogy a nemrég kilépett Bősz Anett a mandátumát az MSZP-Párbeszéd frakciónak adná, illetve hozzátette, hogy szerinte az eddig független Mellár Tamás Magyar Tudományos Akadémia tagjaként fajsúlyos alelnöke a gazdasági bizottságnak, és erős ellenzéki kritikákat fog megfogalmazni.

Tóth beszélt Molnár Gyula és a Liberálisok között kötött háttéralkuról is. Szerinte Molnár túllépte a hatáskörét, hiszen csak akkor lett volna jogosult erre, ha az elnökség ezt elfogadja és támogatja. Tóth szerint a párt központi pénzügyi ellenőrző bizottsága és a fegyelmi tanácsa megteszi majd a szükséges lépéseket az ügyben.