Bernát, Felícia
EUR 384,12 Ft
USD 364,22 Ft
8 °C
30 °C

Orbán felmentette a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat főigazgatóját

2018.05.23. 06:19

A keddi közlönyben jelent meg a határozat, mely szerint a miniszterelnök május 21-i hatállyal felmentette főigazgatói tisztségéből Kovács Józsefet, a KNSZ főigazgatói tisztségéből, vette észre a Magyar Idők. A határozat szerint a lépésre Kovács más, fontos megbízatása miatt került sor.

Szintén a tegnapi Magyar Közlönyben olvasható, hogy Kovács Józsefet keddi hatállyal Áder János (Orbán javaslatára) a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkárává nevezte ki.

A kormányfő lépése minden bizonnyal összefügg azzal, hogy három hete bejelentette, külön hírszerzési központot létesít a Miniszterelnökségen belül, hogy

Magyarország ebben az erőteljes nemzetközi versenyben egy jobb információs, hírszerzési tevékenységet tudjon felmutatni.

A titkosszolgálati átalakítás hátteréről itt olvashat részletesebben.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek