Bombariadó volt az Árkádban

2018.05.25. 14:33 Módosítva: 2018.05.25. 19:10

Olvasónktól péntek délután két órakor kaptuk azt az információt, hogy kiürítették az Árkád bevásárlóközpontot bombariadó miatt. Képet is küldött róla:

A rendőrség az Indexnek megerősítette a bombariadót, az Örs vezér térnél lévő épületet.

A budapesti rendőrök két órán belül elfogták a robbantással fenyegetőző férfit. 11 óra 30 perckor érkezett hozzájuk egy ismeretlen férfitól bejelentés, hogy az Árkád üzletházban bombát helyezett el, amit fel fog robbantani.

Az üzletközpont kiürítését követően a rendőrség tűzszerészei az épületet átvizsgálták, és közveszéllyel fenyegetés miatt nyomozást indítottak.

A robbantással fenyegető 27 éves férfit a nyomozók 13 óra 55 perckor a bevásárlóközpont épületének közelében elfogták és előállították a kőbányai rendőrkapitányságra, ahol elszámoltatják. 

Az épületet azóta újra megnyitották, 16 óra 15 perctől helyreállt a rend.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla