Gusztáv
3 °C
7 °C

Félholtra vertek egy autista férfit Dunaújvárosban

2018.05.25. 22:28 Módosítva: 2018-05-25 22:29:26

Brutálisan megvertek egy autista férfit Dunaújvárosban, aki azóta az intenzív osztályon fekszik és mesterséges altatásban tartják, írja a Bors.

A lap szerint a 29 éves férfi a városban sétálgatott, amikor minden ok nélkül rátámadták és megverték. Az áldozatnak nagyon súlyosak a sérülései: a koponyája hosszirányban eltört, a bal füle félig leszakadt, a jobb szemének vonalában pedig felszakadt a bőr, valamint vérömleny keletkezett az agyában, és a csigolyája is megrepedt, de az orvosok szerint fel fog épülni.

"Amikor meglátogattam a kórházban, majdnem sokkot kaptam" – nyilatkozta a lapnak a bántalmazott férfi testvére. Szerinte a földön fekvő testvérének a fejére többször rátaposhattak, mert cipőnyomok voltak a fején.

A testvéremről tudni kell, hogy mentálisan sérült és autista, így könnyen kihasználhatták a hiszékenységét az éj leple alatt. Az a legszörnyűbb, hogy cserbenhagyták, csak a szerencsének köszönhető, hogy rátaláltak

– tette hozzá. Egy 36 éves férfit gyanúsítanak a bűncselekménnyel, akit a rendőrség már előzetes letartóztatásba helyezett.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!