Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Öngyilkossági kísérlet lehetett a gázrobbanás Kisteleken

2018.05.25. 10:13

Gázrobbanás volt egy kisteleki családi háznál csütörtök este. A Csongrád megyei településre kiérkező tűzoltók hat vízsugárral oltották el a földszintes épület mellett kigyulladt garázsrészt, ahonnan a tűz a lakóház tetejének egy részét is elérte. A robbanást a garázsban lévő gázpalack okozhatta.

A Katasztrófavédelemhez este kilenc órakor érkezett a bejelentés, a szegedi, kiskunfélegyházi hivatásos, és a balástyai önkéntes tűzoltók kiérkezése előtt a szomszédok már kimentettek egy súlyos sérültet a lángok közül. Az idős férfit kórházba szállították – közölte a Csongrád megyei Katasztrófavédelem szóvivője, Molnár Krisztina

További sérültekről, áldozatokról nem tudni. A rendőrség egyelőre nem erősítette meg az értesülést, amely szerint a sérült férfi öngyilkosságot kísérelt meg, felgyújtotta az épületrészt, majd felakasztotta magát.