Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lövöldözés és autós üldözés volt Gyálon

2018.05.26. 21:23 Módosítva: 2018-05-26 22:52:51

Hármas karambol történt szombat délután négy órakor Gyálon, a Vecsési út és a Kőrösi út sarkán - írta a katasztrófavédelem. 

A helyiek elmondása alapján a karambol előtt autós üldözés is volt, az egyik autós direkt ment neki a másik autónak - tudtuk meg a helyszínről olvasónktól, aki szerint a karambol után fegyverropogás hallatszott, és egy nagy méretű kard is előkerült. Az egyik ember bottal verte be a másik autó szélvédőjét. A nyolc támadó két autóval elmenekült - írja. 

gyal3
Fotó: Lakatos Péter / MTI

A rendőrség megerősítette az ütközést, és hogy fegyverek is voltak. Azt írták, hogy az ütközésben érintettek és családtagjaik a helyszínen összeverekedtek, különböző eszközökkel bántalmazták egymást, és többen megsérültek.

"A bántalmazásban résztvevő egyik személy egy feltehetően gumilövedékes riasztófegyverből több lövést is leadott" - írta a rendőrség. A garázdálkodók közül többen elhagyták a helyszínt, mielőtt kiértek a rendőrök, őket próbálják azonosítani.

Garázdaság miatt indult nyomozás az ügyben.