Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elfogták a taxist megkéselő férfit

2018.05.26. 09:13 Módosítva: 2018-05-26 09:34:15

A rendőrség szerda este Vecsésen fogta el azt a férfit, aki a gyanú szerint péntek hajnalban megkéselt és kirabolt egy taxisofőrt a XX. kerületi Ady Endre téren.

Mint a Police.hu-n írják, a 32 éves G. Richárdot Vecsésen fogták el. A férfit felfegyverkezve elkövetett rablás miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek előzetes letartóztatására.

A 24.hu korábban azt írta, hogy a taxison több mint 20 késszúrást ejtett az utasa. A sofőrt súlyos, életveszélyes állapotban szállították kórházba. A Blikk úgy tudja, hogy a 64 éves férfit azóta megoperálták és túl van az életveszélyen.

A lapnak a Taxiplus üzletágvezetője, Fárbás Tibor úgy nyilatkozott, hogy

kollégánk fantasztikus lélekjelenlétről adott tanúbizonyságot, még ilyen állapotban is képes volt rá, hogy folyamatosan tartsa a taxiközponttal a kapcsolatot. A bentiek próbálták nyugtatni és szóval tartani, amíg a többi taxis és a mentők oda nem értek. Rengeteg vért veszített, amíg az orvosi segítség nem érkezett meg, a kollégák próbálták csillapítani a vérzést.