Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Felfüggesztett fogházat kaphat az apa, aki véletlenül lelőtte a kislányát

2018.05.28. 11:13

Gondatlan emberölés miatt vádat emelt a Borsod megyei főügyészség az ellen az 50 éves férfi ellen, aki tavaly júniusban játékpisztolynak nézett egy náluk hagyott fegyvert, és véletlenül lelőtte vele 9 éves kislányát.

A miskolci férfi szomszédja hosszabb időre elutazott, értékesebb tárgyait összepakolta és azokat rábízta a gyanúsítottra, megőrzésre. Hétfő este a férfi kíváncsiságból úgy határozott, hogy átnézi a nála hagyott szatyrokat.

fegyver
Fotó: ugyeszseg.hu

Az egyikben talált rá az igen kicsi, egy nagyobb tenyérben jószerivel észre sem vehető, 22-es kaliberű, ötlövetű forgópisztolyra, amit addig nézegetett, forgatott, amíg az el nem sült. A golyó a kislányt találta el. A mentőket a kislány édesanyja értesítette, a járőrök és a mentőszolgálat munkatársai azonnal a helyszínre mentek. A kislány azonban olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a mentőautóban meghalt.