Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A gyámügytől rettegett az unokájával vonat elé ugró nagymama

2018.05.29. 09:08 Módosítva: 2018-05-29 09:56:18

A Bors kiderítette, hogy miért ugrott a vonat elé négyéves unokájával együtt egy nagymama szombaton. A nőnek állítólag az volt a téveszméje, hogy a gyámügy el fogja venni kerekesszékes lányától a fiát, az ő unokáját.

Az 50 éves nő a lapnak nyilatkozó falubeliek szerint sosem tudta feldolgozni, hogy állami gondozásban nevelkedett. A gyermekkori sérelmek egész életén át elkísérhették.

Nem nagyon beszélt a múltjáról, annyit mindenesetre sejtettünk, hogy nehéz és szörnyűségekkel teli fiatalkora volt, rettegett az árvaházaktól és a gyámügytől. Számára ez testesíthette meg a legrosszabbat, ami valakivel is történhet

- mondta egy helybeli.

A lapnak megszólaló ismerősök szerint a nő már-már mániákusan rettegett attól, hogy négyéves unokáját is állami gondozásba helyezik. Erről azonban szó sem volt. A Heves Megyei Kormányhivatal médiareferense, Berta Diána a lapnak úgy nyilatkozott, hogy

a gyermek családból való hatósági kiemeléséről szóló híresztelések alaptalanok. A tragédiával érintett személyekkel kapcsolatban a Heves Megyei Kormányhivatal Hatvani Járási Hivatal Gyámügyi és Igazságügyi osztályánál eljárás, ügy nincsen folyamatban.

A kisfiú édesanyja sem tudja, hogy az anyja honnan vehette ezt.

Gyűlölöm azért, amit tett. A fiam volt a mindenem. Soha, senki nem akarta tőlünk elvenni.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.